Video marketing: De 3 største fejltagelser

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Video marketing: De 3 største fejltagelser

Når det kommer til video marketing, begår mange den fejl, at de tror, at produktionskvaliteten er altafgørende for deres videos performance. Men det er ikke sandt. Dine forbrugere er nemlig langt mere interesserede i din værdifulde fortælling frem for dine skarpe billeder. 

De 3 største videofejltagelser

Vi har endnu engang allieret os med videoekspert Chris "Kubby" Kubbernus. I nedenstående video fortæller han om, hvilke fejltagelser marketingfolk typisk begår, når de arbejder med video marketing. Og med udgangspunkt i Kubbys fortælling gennemgår vi de 3 største fejltagelser, du kan begå, når du arbejder med video marketing:

1. Nedprioritér din kvalitetsbevidsthed

Den første fejltagelse, du kan begå, når du arbejder med video marketing, er, at du er alt for kvalitetsbevidst. Det lyder måske underligt i dine ører, men det er den besynderlige sandhed. Du behøver ikke at investere i et dyrt, fancy kamera for at lave video marketing. Din smartphone er nemlig ganske udmærket. 

Video marketing handler om at fange den gode historie og de værdifulde øjeblikke, og det kan du nemt gøre med din smartphone. Det handler nemlig om aktualitet frem for kvalitet, hvor relevansen og væsentligheden for forbrugeren er langt vigtigere end produktionskvaliteten. 

Her kan du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med at arbejde med video marketing.

2. Kvantitet frem for produktionskvalitet

Den anden fejltagelse, du kan begå, er, at du prioriterer produktionskvalitet frem for en større mængde af video-content. Og det er en forkert prioritering, idet dine forbrugere i høj grad efterspørger video-content.

Den "ultimative liste over marketingstatistikker for 2018" konkluderer, at:

  • 54 pct. af forbrugere gerne vil se mere video-content fra brands
  • 50 pct. af forbrugere søger efter videoer relateret til et produkt eller en løsning, inden de taler med en salgsrepræsentant
  • Forbrugere, som ser video, er 1,8 gange mere tilbøjelige til at foretage et køb end dem, der ikke gør

Når det kommer til video marketing, bør du altså prioritere mængden af video-content over produktionskvaliteten, fordi dine forbrugere favoriserer video-content. Hermed kan du opbygge en stærkere relation til dine forbrugere og øge dit salg, hvis du løbende publicerer relevant video-content. 

Jo mere video-content du publicerer, desto mere data vil du også have til din rådighed. Hermed kan du begynde at undersøge, hvilket video-content der performer bedst, samt hvilke formater dine målgrupper favoriserer. Den eneste vej til succesfuld video marketing er nemlig at lære af sine erfaringer. 

3. Lær af dine erfaringer

Du kan bruge oceaner af tid, penge og ressourcer på at producere en lang række videoer, som ikke performer på den måde, du havde håbet. Og det med god grund. Du ved nemlig ikke, hvad der virker, før du har testet det. 

Vi anbefaler, at du løbende tester, hvilket video-content der tiltaler dine målgrupper og afprøver forskellige video-formater. Den tredje fejltagelse, du kan begå, er netop, at du ikke tager ved lære af dine erfaringer og forbedrer din indsats. 

9 effektfulde content marketing hacks

Kommentarer

Populære indlæg