Brand Movers blog om content marketing

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

venveo-745409-unsplash
Video Content marketing

Video marketing: Skal du lave korte eller lange videoer?

Et klassisk spørgsmål inden for video marketing er: “Skal videoindhold være langt eller kort?”

Det er et spørgsmål, vi møder tit, når vi udvikler nyt videoindhold i samarbejde med vores kunder. Der findes nemlig en udbredt antagelse blandt marketingfolk om, at der skal skæres helt ind til benet, når man laver video, så indholdet bliver kort og “snackable”.

william-bayreuther-261112-unsplash
Video Content marketing

Video marketing: Fremtidens content marketing

Video marketing spiller en større og større rolle på alle digitale platforme og kanaler, og derfor bør videoindhold også være et centralt led i din content marketing strategi. Video forventes nemlig at udgøre mere end 80% af al webtrafik i 2019.

giphy
Content marketing Video

Video marketing: De 3 største fejltagelser

Når det kommer til video marketing, begår mange den fejl, at de tror, at produktionskvaliteten er altafgørende for deres videos performance. Men det er ikke sandt. Dine forbrugere er nemlig langt mere interesserede i din værdifulde fortælling frem for dine skarpe billeder. 

smartphone-2786705_1920-1
Content marketing Video

Video marketing: Sådan kommer du i gang

I vores seneste blogindlæg kan du læse om, hvorfor du skal arbejde med video marketing. Men hvordan kommer du egentligt i gang, og hvad kræver det? Det får du svar på her. Og den gode nyhed er, at du slet ikke behøver at kaste en masse penge efter dyrt kameraudstyr. 

youtube-1684601_1280
Video Content marketing

Derfor skal du arbejde med video marketing

Video marketing er kommet for at blive, og det er nu, du skal i gang, hvis du ikke vil overhales af dine konkurrenter. 

Video Clever Content Hacks

Sådan laver du gode video-interviews

Video er afsindigt populært indhold.

Helt kort fortalt skyldes det især, at video føles mere intimt og personligt, og at din målgruppe derfor relaterer nemmere til video end så meget andet indhold.

Video Kanaler

Sådan promoverer du dit indhold på YouTube

Du behøver ikke at have et marketing-budget på hundretusindevis af kroner for at promovere dit content med videoannoncer. Med YouTubes annonceringsværktøjer er det let og enkelt at få din video ud til din målgruppe. Læs med her, og bliv guidet gennem fem enkle trin til at få dit indhold ud at leve - uden at dit marketingsbudget behøver at bløde.

Video

Det betyder Facebook og Twitters video-satsninger for din content marketing

Youtube har længe været den altdominerende platform for video marketing med en status som verdens andenstørste søgemaskine efter Google. Det er her, content marketers har uploadet deres levende billeder og brugt tjenesten som hub, hvorfra de kunne nå ud til et bredt publikum og hente embedkoder, så videoerne kunne få et liv udenfor Youtube, f.eks. på sociale medier som f.eks. Facebook og Twitter.

Video Kanaler

YouTube: Få succes med dine videoer på Youtube

YouTube har løftet sløret for, hvordan brands får kommerciel succes på deres enorme netværk. Men vi er stadig meget langt fra, for alvor, at forstå web-tv som medie, siger Nora Ziegenhagen fra Google og YouTube.

Video

Tactics for an Effective Video Content Marketing Strategy

Nora Ziegenhagen, Head of Branding Solutions, Google

Success on YouTube begins with great video content. It's important to get the balance right between 'hero' content - the message you want to tell consumers and 'hygiene' content - where you're providing instructions, information or advice. Then house all of it in a 'hub' - where consumers who've been exposed to your hygiene or hero content come to see more. During this session we'll take a look at some brands who are doing this best.

Populære indlæg