Brand Movers blog om content marketing

Få content marketing-guldkorn direkte i din indbakke

Content marketing Clever Content Hacks uddannelse

Sådan får du den bedste content marketing-uddannelse

Hvis du vil lave de sejeste content marketing-projekter, skal du være en af de bedste. Og vil du være det, er det en absolut livsnødvendighed at holde dig underrettet og konstant uddannet. Ellers får du ikke lov at lege med, hvor det kilder i content marketing-disciplinen, som snart enhver marketingafdeling og alle bureauer har på spisesedlen.

Der er efterhånden også flere ret gode  konferencer, kurser og master classes, hvor du kan uddanne dig, forfine og skarpslibe dine content marketing-kompetencer.

Men det koster ofte penge. Og selvom den slags uddannelse helt sikkert er en gevinst for både dig og dit marketing-team, er der sikkert grænser for, hvor mange knaster du kan vriste ud af selv en meget velvillig og content-favnende chef. Så, hvad gør du så, lille du?

Du benytter dig selvfølgelig af, at denne disciplin i sig selv handler om at give værdifuld og uddannende viden væk. Gratis. Skriv dig op til de bedste blogs, og sørg for, at du uge for uge bliver skarpere, mere vidende og endnu mere sprudlende af gode content marketing-ideer.

Populære indlæg