Brand Movers blog om content marketing

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Leadgenerering Clever Content Hacks

Sådan skriver du en e-bog, der genererer varme leads

En e-bog er en fremragende mulighed for at komme et spadestik dybere ned i dit stofområde, end et enkelt blogindlæg eller en video tillader. Og endnu vigtigere:

Med en vellykket e-bog genererer du spandevis af brandvarme leads til din salgstragt.

Leadgenerering

Landing pages: 3 fejl der forvirrer og frustrerer dine brugere

Det kan være en kunst og en videnskab at lave landing pages, der konverterer optimalt. Men følger du en række best practices, kan det ikke gå helt galt.

Jen Havice har på Unbounce.com skrevet et indlæg, der gennemgår tre store, almindelige fejl, der ødelægger dine landing pages og efterlader dine brugere forvirrede og frustrerede.

Leadgenerering

Sådan får du din e-mail-liste til at vokse eksplosivt

Du har virkelig noget på hjerte. Du har sat dit e-mail marketing-software op efter alle kunstens regler. Du har nu et veldesignet nyhedsbrev – og noget virkelig godt indhold at putte i det. Men du har næsten ingen e-mail-adresser at sende dit fantastiske nyhedsbrev til.

Alle, der har startet et nyhedsbrev op fra bunden kender problematikken. Det tager laaang tid at bygge en solid e-mail-liste op.

Heldigvis kan du gøde jorden og mangedoble antallet af e-mail-adresser ved at følge nogle relativt simple råd. Så kan du nemlig komme i gang med en af de ældste og til stadighed mest lukrative former for online markedsføring.

Populære indlæg