Brand Movers blog om content marketing

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

cchack12.jpg
Clever Content Hacks Konvertering

Sådan konverterer du besøgende til leads med relevante popups

Du lander på en blog for at læse et indlæg, der umiddelbart virker interessant. Men før du ved af det, forsvinder siden bag en kasse, der opfordrer dig til at downloade en e-bog. Irriterende, ikke?

clever-content-hacks-26.jpg
Clever Content Hacks Konvertering

Sådan får du flere leads med gode landing pages

Tænk hvis du have sælgere ansat, der arbejdede fra morgen til aften og aldrig gik hjem – heller ikke i weekenden. Uden at kræve mere i løn – eller bonusser for den sags skyld.

Det har du faktisk. For du har landing pages. En landing page er en side på et website, der gør det muligt at indhente informationer om en besøgende gennem en formular. Som regel sker det, når en bruger udfylder formularen for at få tilsendt en e-bog, infografik eller et andet stykke indhold med høj værdi.

Clever Content Hacks Konvertering

Sådan får du flere leads med calls-to-actions

Mængden af trafik til en virksomheds website er det mest udbredte succeskriterie for danske virksomheder, der laver content marketing.

Men trafik er ingenting værd, hvis dit website ikke er gearet til at konvertere dine besøgende til leads. For så forsvinder hun hurtigt ud i cyberspace igen for måske aldrig at komme tilbage.

Populære indlæg