Brand Movers blog om content marketing

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Video Kanaler

Sådan promoverer du dit indhold på YouTube

Du behøver ikke at have et marketing-budget på hundretusindevis af kroner for at promovere dit content med videoannoncer. Med YouTubes annonceringsværktøjer er det let og enkelt at få din video ud til din målgruppe. Læs med her, og bliv guidet gennem fem enkle trin til at få dit indhold ud at leve - uden at dit marketingsbudget behøver at bløde.

Kanaler

Derfor er podcast et effektivt salgs- og brandingredskab

Du sidder i en kilometer lang myldretidskø, og alligevel griner du griner højt i bilen, fordi Mads Steffensen siger noget sjovt i Mads og Monopolet. Eller du hører en sang, du som teenager lyttede til, da du havde din første kærestesorg, og tonerne får det stadig til at blive lidt fugtigt i øjenkrogen.

Kanaler

Infografik: 10 tricks til en succesfuld hjemmeside

Hvad gør du, når du skal finde information om noget? Med mindre det er din bedstemors nedarvede opskrift på brunkager, du skal bruge, så er det mest sandsynlige svar i dag, at du Googler det!

Kanaler

Brug influenter til at sprede dit indhold og give det troværdighed

Hvem stoler du mest på - en person du kender eller et brand? De fleste vil med al sandsynlighed pege på personen. Vi stoler nemlig mere på informationer fra folk, vi kender eller ihvertfald kan identificere os med, viser adskillige undersøgelse. Netop derfor er socialt content produceret i samarbejde med influenter et interessant emne i forhold til at fange din målgruppes opmærksomhed og engagere dem.

Kanaler

Optimer din content-distribution med owned, earned og paid media

Distributionen af dit content er en af de ting, der for alvor kan gøre en forskel for din content marketing-indsats.

Hemmeligheden bag succesfuld distribution ligger i en kombination mellem owned, earned og paid media-strategier. Hvis du kan få disse strategier til at arbejde sammen, kan du give dit content en meget længere rækkevidde.

Video Kanaler

YouTube: Få succes med dine videoer på Youtube

YouTube har løftet sløret for, hvordan brands får kommerciel succes på deres enorme netværk. Men vi er stadig meget langt fra, for alvor, at forstå web-tv som medie, siger Nora Ziegenhagen fra Google og YouTube.

Kanaler SEO

Sådan får du mere organisk trafik med mindre content

Hver måned er der kun en begrænset antal søgninger på fx "elektrisk motorsav". Det er selvfølgelig ikke noget problem, hvis du er den eneste forhandler af elektriske motorsave, der tilbyder dine potentielle kunder relevant og værdifuldt indhold. Men situationen er en helt anden, når du begynder at skulle kæmpe med andre om opmærksomheden fra en målgruppe, som I skal deles om.

Populære indlæg