Brand Movers blog om content marketing

Få content marketing-guldkorn direkte i din indbakke

Clever Content Hacks e-mails

Undgå ulæste e-mails og få mere tid

6920. Det er den nette sum af ulæste e-mails i min indbakke. Eller det var det, inden jeg besluttede at gøre noget ved det. For det var noget rod. Jeg kunne ikke overskue min indbakke, jeg forsøgte at bruge den som huskeliste, men ting forsvandt for mig, jeg glemte vigtige e-mails, når de røg langt nok ned, og jeg fik aldrig læst de nyhedsbreve, jeg selv havde skrevet mig op til. Sidst men ikke mindst – jeg brugte en uforholdsmæssigt stor del af min arbejdstid på at håndtere min bugnende indbakke. Er det noget, du kender?

Heldigvis irriterede det mig nok til, at jeg fandt en løsning. Og at få styr på min indbakke og ryddet ud i de dårlige e-mail-vaner har haft en kæmpe indflydelse på mit arbejdsdag og givet mig mere tid til ting, jeg synes er sjovere end at bokse rundt i min indbakke.

Vil du også have et bedre forhold til din indbakke? Så læs det her hack, hvor du får løsningen på, hvordan du vinder kampen mod din indbakke, undgår at den stresser og irriterer dig, og hvordan du sparer masser af tid. Det giver dig overskud til at lave content marketing i verdensklasse.

Her får du seks enkle hacks til at holde din inbakke og dermed dit stressniveau nede.

Populære indlæg