Brand Movers blog om content marketing

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Clever Content 14

Slikhaar: Sådan fik de succes med content marketing på Youtube

Spring ud i det – men start med strategien. Det er budskabet fra Emil og Rasmus Albrechtsen fra Slikhaar TV, når man spørger dem, hvordan de selv fik så stor succes på Youtube med deres kanal om hår-styling til mænd, der snart runder 110.000.000 visninger.

Content marketing Clever Content 14

Marcus Sheridans vigtigste pointer fra Clever Content Conference 14

På Content14 løftede Marcus Sheridan blandt andet sløret for den online marketing-filosofi, der ikke bare redede hans pool-virksomhed fra bankerot men også gjorde den til uhyre succesfuld.

Han talte også om, hvordan content skaber tillid hos potentielle kunder, der virkelig kan ses på bundlinjen, og hvor vigtigt det er at have buy-in til content marketing fra både ledelse og salgsafdeling.

Clever Content 14

Jay Baer: Lav brugbart content, og fortæl en større historie

Jay Baer var en af hovedtalerne på Content14. Da han kom ned fra scenen tog vi ham til side og bad ham opridse hovedpunkterne fra oplægget. 

Populære indlæg