Brand Movers blog om content marketing

Få content marketing-guldkorn direkte i din indbakke

Sociale medier Clever Content Hacks billeder

Lav unikke billeder til sociale medier og få mere trafik

Du går glip af en masse delinger, likes, retweets, kommentarer og ikke mindst trafik, hvis du ikke bruger illustrationer, når du deler indhold på sociale medier.

Alligevel har du garanteret sendt utallige stykker indhold ud på Facebook, LinkedIn, Twitter eller et af de andre sociale medier uden en god illustration.

Og det er ikke så mærkeligt. For det første kan det være svært at finde gode illustrationer til mange stykker indhold, hvilket nok også grunden til, at vi ser så mange dødsyge stockbilleder til ellers gode blogindlæg.

For det andet viser alle de sociale medier billeder vidt forskelligt. Derfor risikerer du, at et billede, der ligner en million på Twitter, bliver beskåret helt skørt på Facebook.

Heldigvis findes der masser af suveræne værktøjer, du kan bruge til at designe illustrationer og infografikker, lave citater om til grafiske mesterværker, lave GIF’er, beskære og formattere.

I dette hack giver vi dig ti tips til, hvordan du laver billeder, der giver dit indhold virale vinger, så du får meget mere trafik og engagement ud af de sociale kanaler.

Populære indlæg