Sådan genbruger du content fra din blog på sociale medier

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Sådan genbruger du content fra din blog på sociale medier

rl-repurpose-blog-content-480

Får du det optimale ud af alle de blogindlæg, du producerer? Sikkert ikke. Men mangler du næsten altid indhold til at dele på de sociale medier, hvor du eller din virksomhed er aktive? Det gør du med sikkerhed.

Du kan altid bruge mere energi på at markedsføre dit indhold, når det først er produceret. Og du kan bruge oceaner af tid på at gennemtrawle internettets stadige strøm af indhold. Men hvorfor ikke kombinere de to?

Rebecca Livermore, der ejer og er grundlægger af Professional Content Creation, en virksomhed der fokuserer på at træne små virksomheder med optimere deres content for at opnå større rækkevidde og indflydelse, har for Social Media Examiner skrevet en guide til, hvordan du genbruger content fra dine blogindlæg til at lave interessant indhold, der kan begejstre din målgruppe på sociale medier.

Læs hele indlægget her.

Kommentarer

Populære indlæg