Få succes med content marketing på LinkedIn Publishing Platform

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Få succes med content marketing på LinkedIn Publishing Platform

Siden LinkedIn lancerede deres Publishing Platform, har det sociale netværk fået et endnu større potentiale som kanal for de fleste, der beskæftiger sig med content marketing.

Der er i sig selv ikke noget revolutionerende ved LinkedIns Publishing Platform, der i al sin enkelthed gør det muligt for alle brugere at blogge om det, de beskæftiger sig professionelt med. Det er den potentielle rækkevidde af ens content, der er unikt for LinkedIn.

Men hvad gør egentlig et indlæg på LinkedIn Publishing Platform succesfuldt? Det satte Paul Shapiro sig for at finde ud. Han analyserede 3.000 indlæg fra platformen og har skrevet om resultaterne her.

I analysen afdækker han betydningen af ting som f.eks. længden på indlæggets titel, længden på indlægget og antallet af brugte billeder. Det bliver til i alt 11 anbefalinger, der kan gøre dig til en stjerne på LinkedIn.

Se alle anbefalingerne her.

Få mere trafik og flere leads

Kommentarer

Populære indlæg