Nyt content marketing magasin

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Nyt content marketing magasin

Vores nyhedsbrev har været lidt stille på det seneste, og det skyldes, at alle vores kræfter er gået til at producere Danmarks første magasin om content marketing. Det gik i trykken i går, og vi glæder os vanvittigt meget til, det kommer på gaden den 15. april. Her er en opdatering på, hvordan du også kan få fingre i magasinet:

Content Marketing Magazine første udgave


Magasinets redaktionelle mission statement lyder som følger:

Content Marketing Magazine skal hjælpe marketing- og contentansvarlige i virksomheder og organisationer til at få større succes med deres content indsats. Gennem interviews, baggrundshistorier, guider, analyser og cases gør vi dem i stand til at lægge en bedre content strategi, eksekvere den og derigennem opnå deres målsætninger.

I det første nummer kan du blandt andet læse:

  • The godfather of content marketing, Joe Pulizzi, give sine bud på otte toneangivende branche-tendenser netop nu.
  • YouTube afsløre, hvordan du får succes på deres video-platform.
  • Jyske Bank fortælle, hvordan de har tænkt sig at bryde mediernes monopol på nyheder
  • Hvad der er op og ned på native advertising, og hvad du skal tænke på, før du kaster dig ud i det. 

Det første nummer bliver distribueret sammen med Markedsføring, men derefter er det kun til abonnenter. Det udkommer fire gange i år og er ganske gratis. Du kan skrive til abonnement@brandmovers.dk, hvis du vil være endnu klogere på content marketing.

Når du har læst første udgave, vil vi blive lykkelige, hvis du vil give os ris og ros, så vi kan gøre nummer to endnu bedre. Skriv til jesper@brandmovers.dk og giv den gas.

God fornøjelse

Jesper Laursen

CEO, Brand Movers
Få mere trafik og flere leads

Kommentarer

Populære indlæg