Infografik: 10 tricks til en succesfuld hjemmeside

Brand Movers nyhedsbrev indeholder professionelle marketing tips om inbound marketing, content marketing og marketing automation. Du modtager også invitationer til events og seminarer. Vi passer på dine data, og du kan altid framelde dig igen.

Infografik: 10 tricks til en succesfuld hjemmeside

Hvad gør du, når du skal finde information om noget? Med mindre det er din bedstemors nedarvede opskrift på brunkager, du skal bruge, så er det mest sandsynlige svar i dag, at du Googler det!

Læs også: 5 typer spørgsmål, du SKAL besvare på din hjemmeside

Fordi internettet nu er den primære kilde til informationssøgning, er behovet for gode websites større end nogensinde før. Bl.a siger 46%, at en hjemmesides design er det allervigtigste, når de skal vurdere en virksomheds troværdighed. Og endnu vigtigere - 79% skanner over dit website for at se, om de kan finde det, de leder efter. Derfor er der en masse små ting, du skal gøre, så din hjemmeside med det samme fanger og fastholder dine besøgende.

De 10 vigtigste ingredienser

Men inden du får sved på panden, er der en række grundlæggende ting, som du nemt kan arbejde med, hvis du skal skabe en succesfuldt website.

I en indlæg på Quick Sprout præsenterer Neil Patel, Co-Founder af onlineanalyse-værktøjerne Crazy Egg og KISSmetrics, sin gode og overskuelige infografik, der viser de ti vigtigste ingredienser til en god hjemmeside. 

I infografikken får du bl.a. indblik i, hvordan du skaber relevans på din side, content af høj kvalitet, viser din ekspertise og optimerer siden i forhold til spredning og opdagelse.

God fornøjelse!

The 10 Key Elements of a High Quality Website
Courtesy of: Quick Sprout

Du kan læse hele Neil Patels indlægget her.

Få mere trafik og flere leads

Kommentarer

Populære indlæg